Kılıçdaroğlu, Adalar Müzesi’ni resmen açtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalar Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediyeye faytonla gelen Kılıçdaroğlu, Adalar Müzesi’nde yaptığı konuşmada, törenin başında konuşan şair Ataol Behramoğlu’nun yeni şiirler yazacağını ifade ettiğini dile getirerek, Behramoğlu’nu “Dikkatli olun. Yazarken bir gün kendinizi Silivri’de bulabilirsiniz” diye uyardı.

Konuşmasının ardından Kılıçdaroğlu, Adalar Müzesi’nin resmi açılışını gerçekleştirdi ve sergiyi gezdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Büyükada Rum Yetimhanesine giderek, burada incelemede bulundu. Kılıçdaroğlu, gazetecilerin  gündeme ilişkin soru sormak istemeleri üzerine “Salı gününü bekleyin” dedi. Kılıçdaroğlu, Adalar Belediyesi Eğitim, Kültür ve Günüllü Merkezi’nin de açılışını yaparak gezdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Büyükada’da ikamet eden Fenerbahçeli efsanevi futbolcu Lefter Küçükandonyadis’i de evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Heybeliada Ruhban Okulu ve Hüseyin Rahmi Günpınar Müzesi ziyaretlerini ise iptal etti.

DİNİ TEMSİLCİLERLE GÖRÜŞME

Bu arada, Kılıçdaroğlu, Büyükada’ya gelişinde partililer tarafından karşılandı. Adalar Belediye Başkanlığı da ziyaret eden Kılıçdaroğlu, burada Türkiye Hahambaşısı İshak Haleva’nın da aralarında bulunduğu dini temsilcilerle görüştü.

Kılıçdaroğlu, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, ruhani liderlerle görüştüklerini ve Türkiye’nin dirliği ve birliği konusunda görüş birliğini ifade ettiklerini söyledi.

 

Kılıçdaroğlu, Adalar Müzesi’ni resmen açtı” üzerine 44 yorum

  1. adalı dedi ki:

    ÇÜNKÜ BUNDAN ÖNCE EGEMEN BAĞIŞA AÇTIRMAK İSTEMİŞLERDİ ODA BİNA RUHSATSIZ VE KAÇAK OLDUĞU İÇİN RESMİ AÇILIŞI YAPMAMIŞTI, AMA HALA KAÇAK VE RUHSATSIZ BİR YERİ C.H.P GENELBAŞKANI AÇIYOR .

    • adem dedi ki:

      Sayın KILIÇTAROĞLU insanların kendisine olan saygısınıda yitirecek, sırf partiyi basamak olarak kullanarak Belediye Başkanlığını kazanmış sonrasında yıllardır adada CHP ye emek verenleri istifaya zorlamış ….
      Başı yasa dışı uygulamalarla sıkıntıya girince CHP Bayrağının altına girmiş. ve sayın KILIÇTAROĞLU bütün bunlara alet oluyor.

      Defalarca açılışı yapılan resmiyette farklı parsellerde kaçak olarak konuçlandırılan ve düzenleme adı altında denize tonlarca atık ve hafriyat dökülen alan siz burayı sözde CHP de gözüken başkanınıza aferin demek için mi aştınız yazıklar olsun…..CHP nin içini kof insanlarla dolduran zihniyete.

      • cüneyt kurtuldu dedi ki:

        Tebrikler adem rumuzlu arkadaş ,nede güzel açıklamışsın

  2. sezer dedi ki:

    Adaların yüzakı Adalar KENT MÜZESİ’nin resmi açılışı sayın Kılıçdaroğlu tarafından yapılmıştır.Müzeyi gerçek anlamda gezebilmek için günler yetmez, belli ki bu konuda çalışan akademisyen ve adalılar oldukça yoğun emek sarfetmişler,helal olsun, ellerine sağlık.Ada doğumlu biri olarak böyle bir esere sahip olduğumuz için gurur duyuyorum.

  3. cüneyt kurtuldu dedi ki:

    Ada doğumlu sezer rumuzlu arkadaş madem bu kadar beğendin müzeyide neden rumuzla yazıyorsun, beğenmekten ne sakınca gördünde adını soyadını yazmıyorsun ..Lütfen ad ,soyad yazarmısın biz adada birbirimiz tanır ve severiz Çok övdüğün müzeyi bize anlatırmısın lütfen

  4. ahmet demir dedi ki:

    Müzeden önce adaların acil temizliğe ihtiyacı var.Ayrıca şu anda belediye kasasında para herhalde yokki personelin parası geç ödendi.Paralar müzeye harcandı.Sonunda o müze Farsakoğlununda bulunduğu Adalar vakfına kalacak ve birileri burdan rant elde edecek.Ayanikola adanın en güzel yeri bu gün müze,yarın lokal tesis adı aitında birilerine kiraya verilir.Böylece en güzel yerler birilerine peşkeş çekilmiş olur.

  5. sezer dedi ki:

    Adalarımıza kazandırılan müzeye karşı bir tavır almak anlaşılabilir birşey değil, birilerini beğenmeyebilir eleştirebilirsiniz fakat bu ortaya konan müspet işlere ve eserlere karşı tavır almanızı gerektirmez diye düşünüyorum, hele ki ortaya konulan üslup ve ifade biçimi tartışılmaz nefret duyguları içeriyor…yazık çok yazık oluyor, zira bazılarımız hala Adalarda yaşamakla neye sahip olduklarının ve nasıl ayrıcalıklı olduklarının farkında değil, utanmak ve mahcup olmak için umarım bazı arkadaşlarımız çok geç kalmazlar.

  6. haberhakkim.com dedi ki:

    İsim Soyadı olan kişiselleştirilmeden yazılan ve hakaret içermeyen yorumlar yayınlanacaktır…

  7. ahmet alkım dedi ki:

    Sezer Bey Adalarımıza kazandırılan müze sizin tabirinizle müsbet iş ve eserler gerçekten çok güzel bir iş!!!!!! AMA.:yapılış nedeni ve yapım şekli tamamen menfi biz bu tarzı ve üslubu Sayın belediye Başkanımızdan öğrendik evet yazık bu kadar çıkar ve rant için belediyeyi ve makamı kullanmak yazık gerçekten çok yazık sizin dediğiniz gibi bazılarımızın adalarda yaşamakla sinire inandığımız uğranda çok savaşlar verdiğimiz CHP yok oluşuna menfaat ve çıkarlara alet edildiğine sahip olduğumuz tüm değerlerin hiçe sayıldığına ilçe yönetimimizin bile sadece Belediye Başkanımızın tekelinde oluşuna belediye başkanımızın şartlar ve nedenler ne olursa olsun konumu ve makamı nedeni ile insanlara aynı ve eşit davranması gerektiği halde sizinde bahsettiğiniz gibi yasadığımız ayrıcalıkların bilincinde olarak yaşıyoruz unutmak ve mahçup olma konusuna gelince biz yapılan iyilik ve kötülüğü asla unutmayız iyiliğe ve doğruyu alkışlar ve takdir etmeyi bildiğimiz gibi kötü ve yanlışa hayır demeyi biliriz ÇOK SABIRLIYIZ AFFETMEYİ KÜÇÜK HATALARI YOK SAYMAYI BİLİRİZ AMA BUNUNDA BİR SINIRI VARDIR SONUÇTA BİZDE İNSANIZ NEREYE KADAR SUSABİLİRİZ ?EYER BU KADAR TEPKİ VE İSYAN VARSA BİRAZDA DÜŞÜNMEK LAZIM BAŞKANIMIZ 2 YIL SONRA GÖREV SÜRESİ BİTİNCE GİDER AMA ADALILAR HEP ORADA OLACAK 5 YIL SONRA KALAN ENKAZIN BİZİ ÜZECEK DİĞER TARAF !!!!!!!!!!!! bu GEREKÇELERDEN sonra geç kalan veya mahçup olan tarafın biz olması doğaya aykırıdır

  8. ahmet demir dedi ki:

    Sayın Sezer muzeyi gezmeye gün yetmez ve çalışan akedemisyenler pardonda Akedemisyen derken kimi kastettin anlamadım lütfen rica ediyorum bu konuda bizi aydınlat biz akedemisyenlere saygı duyarız sizin akedemisyen dediğiniz aslında ne olduğunu Adalıların çok iyi bildiği kişilerin ismini benim deklere etmem doğru olur ama bir karışıklığa mahel vermeden sizin açıklamanızı önemle rica ediyorum.Siz gerçekten açıklamaz iseniz ben bu akademisyen olarak adlandırdığınız kişilerin bitirdiği sizlere göre en yüksek okul ve akademisyen olduğunu sağlayan ortaokul diplomaları ile açıklayacağım (neden yüksek okul çünki okulları bina olarak yüksek idi onlarda yüksek okulda okudu ) aslında Haklısınız bunlar Akademisyen Sayın Belediye Başkanımızın en önemli özelliği gerçekten hayatta başarı elde edememiş dibe vurdu diye tabir ettiğimiz kişilere belediyede onemli görevler vererek onlara Dok.tezi olarak bu işleri nasıl karıştırırız nasıl rant sağlarız diye dok tezi veriyor ve bitimindede ünvan yerine çıkışlarını veriyor en son örnek MİTHAT KUŞADALI Şebnem hm bu çalışmada desteği ve emeği çok büyük oda çok değerli bir insan ve Akademisyen olarak başka okuldan gelen arkadaşların arafark derslerine bakıyor Belediyenin imzalatacağı evraklardaki denkliğine bakıyor ona göre arafark ders saatlerini hesaplayıp süreleri dolunca gönderiyor.Yani Adamızda Akademisyenlik anlayışının kısaca açıklaması budur evet sayın sezer sizden akademisyenlerin ismini bekliyoruz

  9. sezer dedi ki:

    Sayın Ahmet Demir müze çalışmasında hangi üniversitelerin ve hangi hocaların projeye katıldığını öğrenmek için lütfen müzeyi ziyaret ediniz, girişinde ayrıntılı olarak yazıyor, ayrıca hoş ve etkileneceğinizi düşündüğüm bir zaman dilimi geçirmiş olursunuz…ve tüm içtenliğimle söylüyorum ki buna en çok sevinenlerden biri ben olurum.saygılar

  10. cüneyt kurtuldu dedi ki:

    Ben bir şeyi çok merak ediyorum ,Başkanı eleştirenler isimlerini gizliyor anlıyorum mevcut güçten yani başkandan korkuyor veya çekiniyorlar ama öven olumlu birşeyler yaptığını idda edenler neden rumuzla yazıyorlar (sezer gibi) onlar kimden çekiniyor veya korkuyorlar ,yoksa adalar halkındanmı çekiniyorlar Sezer rumuzlu arkadaş lütfen ad soyad yazarmısınız ?

  11. ahmet demir dedi ki:

    sezer bey size aslında cevap vermek sizin ve benim ve tüm ada halkının bildiği aslında yazıldığı ve anlatıldığı gibi olmayan şeyleri sürekli tekrarlmaktan sıkıldık ama sizin ısrarla tekrarladığınız ve kendinizi bile inandırdığınız savunduğunuz aslında olmayan şeyleri bir kez ve son kez yazıcam sezer bey Adabelediyesinin çıkartığı aylık dergide yapıldı diye gösterieln ve yazılan yazıları okumak neyin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.Ben müzeyi gezdim ve gerçektende mesleğim gereği benim konum olduğu için bu kadar çok ısrarla açıklayın dedim evet dediğiniz gibi ayrıntılar yazıyor ama bunların sadece ayrıntı olduğunu ben özellikle çok iyi biliyorumSİZDE!!!! umarım bundan sonra sizde bu konuda daha ayrıntılı bilgi sahibi olursunuz şununda altını çizmek isterim balon ilk şişirildiğinde çok güzeldir ama zamanla balon olduğu için söner işte bu örnek çok şeyi anlatıyor artık balonlar sönüyor ve çok üzücüdür ki bütün balonlar aynı anda sönmeye başladı çok yazık

  12. ahmet demir dedi ki:

    Sezer bey burda yanlış yazılan gerçeyi gibi olmayan sırf kızgınlık için yapılan birşey varsa tüm kalbimle söylüyorum yazın ve savunun ama yazılanlar gerçek bunu sizde biliyorsunuz siz böyle yaptıkça insanları dahada çok kamçılayıp buraya herşeyi yazmalarını sağlıyorsunuz
    O zaman gelin bir gerçeği daha konuşalım GÖNÜLLÜ EVİ adı üstünde burada gelip hizmet veren herkezin gönüllü olması ve hiç bir ücret almaması gerekiyor değilmi ve oraya bağışlanan herşeyin ihtiyaç sahiplerine verilmesi gerekiyor değilmi ama malesef bununda böyle olmadığını çalışanların para aldığını ve gelen sıfır eşyaların kendileri arasında bölüşüldüğü tüm ada halkının ağzında siz gönüllü evi broşürü hazırlarken orda kişilerin reklamını yapmamamalısın sadece halkı bilgilendirmek için orada ne dersler veriliyor onları yazarsın ama her zaman ki gibi malesef yinede broşürler buram buram şebnem ve en yakın yandaşı ve el altındaki kankisi FULYA kokuyor fulyanın üniversi tede okuyn kızını hoca olarak yazıp resmini koymak ne kadar doğru ama tabi şebnem hn belediye yönetimine daha iyi hakim olmak için idari kadroyu arkadaşlarını getiren fulya hn için yapılan bir teşekkür e kızıda üniversite öğrencisi kızınada para verilmesi etik ne olacak ki biz biliriz adada çalışan gönüllüler 2 kişiyi tenzi ederek söylüyorum çünki onlar gerçek gönüllü ve adını vermektende gurur duyduğum pınar hn ve şahika hn ama bu insanlar gerçekten kişiliği oturmuş hayatta bir takım yerlere gelmiş amacına uygun olarak çalışmayı bilen kişlilik sahibi insanlar bu insanlar ceplerinden paralar harcıyorlar para veriyorlar kadıköy belediyesi ataköy belediyesindede Pınar hn çalışır ve bu güne kadar adalarda hayvanlar için yaptığı gönüllü çalışmaları sayesinde belediyenin övündüğü barınak var olmuştur ve olacaktır ve hiç bir zaman bu kadar ciddi çabaları olan kişilere edilen bir teşekkür olmadığı gibi adlarınıda hiç bir yerde duyamazsınız çünki bu insanlar gönüllü çalışmanın etiğini bilir sezer bey daha açıklamam gerek varmı sizce unutmayalım ve atlamayalımdı Hovsep beye gönüllü ama 1 aydır kendisininde maaş aldığı adada sürekli konuşulmaktadır işte burada sorun nerde biliyormuzunuz Sezer bey ve insanların sinir olduğu şey adada bunlar konuşuluyor ve hatta buradada yazılıyor sayın Belediye başkanımız bunları inceleyip bu gibi olaylarda böyle kendini ve CHP zedeliyecek insanların bunları konuşup sorun yumağını büyütmeden önemlem alması gerekmiyormu Ada halkına karşı bu tür yükümlülüğü yok mu var sayalım bunlar gerçek değil ama yalan yanlış konuşuluyor diyelim o zaman bunların doğru olmadığını Sayın başkanımız Ada halkına açıklamak ve göstermekle yükümlü ama tabi yapılabilirliliği mümkünse !!!!!!!!!!!!!

    • FULYA dedi ki:

      Ağızlarınıza beni ve hele hele kızımı almayın. Gönülü deyince tek anladığınız kedi-köpek gönüllülerimi. Kızım için para aldı diyen … Kokan bir şey varsa oda sizsiniz. Adalı çocuklarımız ve yetişkinlere piyano ve bağlama dersleri vermenin neresi etik değil. Dedikodu yapmaktan vazgeçin adam gibi adam olun, kardeş eti yemeyin artık, yazık,yazık,

    • adnan dedi ki:

      kısa ve öz konuşun.buraya gelen bütün malzemelerın teslim alındısı varmıdır onu söyleyin.

  13. kemal uzun dedi ki:

    kimse neden çınar caddesindeki park yapırken söz etmedi.belediyeden anonslarla millet kandırılırkenve işkele meydanına çağırmadımı.içerdede NURDANE KIRŞİT isimli gönüllümü taşaronun elemanımı bilmediğim bayan odaları tek tek 2 kere dolaşııp-hadi iskele meydanına büyükşlehir zabıtaları geliyor demedimi.personele baskı yapmadımı.develetin çalışanının karşı karşoya getirmedimi.bunlarıda başkan ben orda yoktum.elemanlar kendi yapmış demedimi.herzamanki kibi.

    • Nurdane KERŞİT dedi ki:

      Kemal Uzun size cevap yazmak bile benim kişiliğime yakışmayan bir davranış ama dayanamadım. Önce soyadımı doğru yazmayı öğren ( KERŞİT) sonrada Belediyede gönüllümü, hizmet alımıylamı çalıştığımı karşıma çık cevabınıda alırsın yeter artık bizleri CHP , Sn Belediye Başkanımızı Karaladığınız Sizlerin kimler olduğunuz zaten belli sizler her nekadar kimliklerinizi saklasanıda Ada’da herkes bir birini iyi tanır………. :))

      • selami dedi ki:

        millete gözdağı vermekten vazgeçin.lütfen açıkla o kurumda ne iş yapıyorsun.personele hadi dışarı iskele meydanına dediğin doğrumu.bir öğrensek.

      • Nurdane KERŞİT dedi ki:

        Selami Bey,takma isim, takma kulak, takma beyin, takma akılla protez yazılar yazıyorsunuz. Velev ki dedim ne olmuş, sanki kendi evim yıkılıyor da ona tepki gösteriyorum. Adamlar Adamızdaki bir parkı yıkmaya geliyorlar ve sizin yaptığınız yoruma bakın…. Tüh tüh tüh. Kurumda ne iş yaptığımı açıklamama ne gerek dünya alem biliyor bi siz mi öğrenemediniz? Yerimi yurdumu ne iş yaptığımı gayet iyi biliyorsunuz, dahasını da merak ediyorsanız buyrun bir çayımı içmeye gelin gerisini anlatayım….

      • süleyman karaman dedi ki:

        takma isim takma kulak ve takma beyin tabir ettiklerin bunlarla bu kadar şeyleri yazıyorsa e bide akılları başlarına gelince neler yazarlar sonra onları yalanlamak bu kadar kolay olurmu sence?senin tabirinle bak ne güzel velev ki yaptım diyorsun tamam iste bu kadar tabiki adada herkez belediyede senin ne iş yaptığını biliyor ama güzel olan senin kendini bilmen buda omemli hiç kimsenin eli kulağı ağzı olma kimi neye karsı savunuyorsun bunu merak ettim ama artık insanlar tavırlarınızdan sıkılmış olabilirmi acaba Adayı biz yarattık biz doğruyu biliriz sizlerden sıkılanlar olmasın bunlar Belediyeyi ve belediye başkanını sadece siz düşünüyorsunuz hakikaten iyiki varsınız siz olmasaydınız ada halkı ne yapardı benim cevabım RAHAT EDERDİ SENCE ?

      • yıldız RAS dedi ki:

        Merak etme herkes senin ne iş yaptığını ve yapmadığını biliyor. çöp toplama işinden maaş aldığını biliyor.Ama sen bilmiyorsun galiba aç maaş bordrona bir bak bakalım görevin ne yazıyor.sende kalkmış personel oraya personel buraya diye milleti yönlendiriyorsun.Eminim bunu sen kendin yapmışsındır .kimse sana söylemeden milleti yönlendirmişsindir.yoksa koskoca Hukukçu belediye başkanımız söyledi de yaptım desen zaten kimse inanmaz.Başkan gelip te sana böyle birşey söylemez.olsa olsa bu senin ona yaranmak için yaptığın bir işgüzarlıktır.Bak burdan itiraf da ettin velev ki yaptım dedin (velevki kelimesinide bildiğini hiç ama hiç tahmin etmezdim.Helal osun.) Ama malesef SAYIN DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ BAŞKANIMIZA görüyorum ki zararı olmuş ki BÜYÜKŞEHİR DAVA AÇMIŞ.Bak sonra inkar etme sakın (kopyala yapıştır yaptım ve sakladım gerçi ) Zaten inkar etsende kamera kayıtları mutlaka vardır değilmi. Seni ve değerli çabalarını izliyoruz ama ne yazıkki takdir edemiyoruz.takdir eden varsada seni kandırıyordur.Bir bilsen söylenenleri o zaman tüh tüh demezdinde vah vah ne yaptım derdin.Belki bir gün belediye ye çay içmeyede gelirim. SEN HALA ORADA OLURSAN..

  14. Şebnem Kırteke dedi ki:

    Sayın Ahmet Demir ya da adınız her ne ise, çamur atmadığınız bir yer kalmıştı ona da elinizi attınız ya ellerinize, temiz kalbinize sağlık…. Adalar Belediyesi Eğitim Kültür Sanat ve Gönüllüler Merkezi’nde bugüne kadar 97 kişiye ev eşyasından, giyime, kitaba kadar yardım yapılmış olup bu yardımlar yapılırken sizlerin alıştığı biçimde şov haline getirilmeden, fotoğrafları seçim kampanyalarında kullanılmak üzere çekilmeden yani kişiler rencide edilmeden ve kişilerin bilgileri gizli tutularak yapılmaktadır. Gelen bütün eşyalar dağıtılmadan önce kayıt altına alınmakta, kimin gönderdiği ya da hangi kurumdan geldiği tek tek yazılmaktadır. Çamur atmak yerine bir zahmet yerini çok iyi bildiğiniz merkeze gelseydiniz hizmetlerin nasıl yapıldığını anlardınız.Yaptığınız, kişilerin emeklerine saygısızlıktan başka birşey değildir. Siz ve sizin gibi düşünenler emek kelimesini ne derece bilir ve algılar bilmiyorum ama biraz olsun insanlıktan nasibinizi almış iseniz ve cesaretiniz varsa yalanlarınızla karalamaya çalıştığınız ve emeklerine hakaret ettiğiniz insanların hizmet verdiği yere gelip kendi gözlerinizle görürsünüz. Ayrıca bu merkezde 292 kişiye farklı alanlarda destek eğitim hizmetleri de verilmektedir. Karalarken bu konuya değinmemişsiniz ya hatırlatalım dedik. Bu arada Cuma ve Cumartesi günlerini yaşıtları gibi gezmek yerine buradaki çocuklara piyano çalmayı öğretmeye ayıran genç bir eğitmenimiz hakkında yazdıklarınız ise ayrıca düşündürücüdür….
    Gerçekten merak ediyorum sizin kavganız ne ile, nedir sizi bu kadar rahatsız eden, içinizdeki kötülükle mi doğdunuz yoksa hayat şartları mı sizi bu hale getirdi? Bizim kapımız herkese açık belki buraya gelip bir çocuğun gözündeki mutluluğu görürseniz insan gibi yaşamanın ne demek olduğunu hatırlarsınız…..

  15. Nebahat Ulaş dedi ki:

    Takdir ya da alkış beklemiyoruz ama en azından yapmaya çalıştıklarımız bir takım kişilerin kendi hırs ve yalanlarıyla harcanmaya çalışılmasa güzel olurdu. Keşke bunları yazanların yüreği bizim kadar geniş olsa da buradaki çalışmalarda yanımızda görebilsek ama onların tek derdi art niyetleriyle yapılmaya çalışılan her işi baltalamak. Yazıklar olsun onların insanlıklarına……..

  16. Şebnem Kırteke dedi ki:

    Haber hakkı nerede? Tek taraflı yorumları yayınlıyorsunuz sadece. Yazdıklarım neden yayınlanmıyor???????

  17. ahmet demir dedi ki:

    Şebnem Hn benim adım ahmet demir kalbim ve ellerim o kadar temiz ve o kadar adil o kadar dürüst ki kulağımın duyduğu gözümün gördüğünü yok saymak veya olmamış gibi üstünü örtmek meydanı senin gibilere birakmak ve yanlışları çoğaltıp senin gibilere zafer kazanmış gibi adada gezdirmek insanlığa yapılan bir ayıptır çamur atmak kişiliğime asla uymaz sizin çamur tabir ettiğiniz şeyler yaptıklarınız ben 68 yaşında adayıda adalılarıda yapılanıda çok iyi bilirim sen benim bu konuda cevap mercim değilsin kızım sen kimsin seni adada hangi insan tanırki sana getirip bir takım şeyler versin veya yapsın sen belediyeyi VE MALESEF MAKAMI YANLIŞ VE FARKLI YÖNDE KULLANMAYA ÇALIŞIYORSUN BU YAPTIKLARINA BİLEREK İZİN VERİLDİĞİNE İNANMAK İSTEYEN EN SON KİŞİ OLMAK İSTERİM. senin yaptım diye yazdığın şeyler senin yaptıkların değil bak kızım benim bu kadar şeyi açıklamam herkezin istediği şey çünki ada halkı ve belediye çalışanı senin tavırlarından çok rahatsız senin yapılan şeylerleortaya çıkma sivrilme çabanla yapılanları yok etmen üzücü GÖNÜLLÜ EVİ bu fikir sayın belediye başkanımız eşi hatice hn fikridir ve adada bu güne kadar en doğru işi yapanda Hatice hN kendisini takdir ederim çok hanımefendi akıllı bir bayandır tek hatası senin yaptığın buşeyleri görmemesi ve senin sayende bu sorunları yaşaması sevgili kızım sen gerçekten adada ve belediyede ciddi gruplaşmanın ve sorunun yumağı isin senin konuşmaların tavırların hiç etik değil sen burda kimsin kızım görevin gönüllü ama yaptığınm işler ve konuşmaların tavırların bir kendinde düşün sayın belediye başkanımzıa ve hatice hn soruyorum sen onların çok yakınısında bu yanlışlarına bu davranışlarına izin veriyor insan kendi doğurdu evladının bunları yapmasına izin vermez.beni hayat şartları bu hale getirmedi gayet güzel bir ailenin evladı olarak büyüdüm hayat bana hep güzel şeyler verdi okudum evlendim mesleğimde çok iyiyim çok mükemmel bir evliliğim var harika 2 evladım var ya sen kızım!!!!!!! dediğim gibi bu yazılanları sayın belediye Başkanımızın ciddi ciddi okuyup görmesi lazım bu arada Fulyanın kızının gönüllü evinde çocuklara eğitim vermesi hiç kimseyi tabiki rahatsız etmez ama yazılanı oku ve anla broşürdeki resmi öğretmen diye yazılması neyin reklamı resminin konması maaş verilmesi hangi gönüllü etiği bir takım şeyleri sorgular ve hakaret ederken dikkat etmen gerekiyor çamur konuşuna gelince bence bu konuda susmanı tavsiye ederim.bENDEN SANA BİR BÜYÜK TAVSİYESİ BIRAK BU İSLERİ YAPMAYI GERÇEKTEN SON YOKKEN OLMUYOR VE KÖTÜYE GİDİYORSA GÖRELİM NE DERSİN

  18. ahmet demir dedi ki:

    fulya hn sözlerinize dikkat edin siz bu kadar yanlış yaparken insanlar susacakmı siz kimsizniz be insanlara hareket edip insan eti yemeğin diyeceksiniz ayıp be demek ki köpek ve kedilere bakılmasından rahatsızsınız kızına laf söylenilmesini istemiyorsan boy boy resmini broşüre bastırmazsın hani gönüllü evinde kimse duymadan reklam ve resim çekmeden bu işleri yapıyorsunuz ya sağır sultan duymadan kızınızın gönüllü evinde çalışmasını sağlarsınız gözümüze soka soka yapmazsın insanlar yerini ve sözünü bilmeli

  19. FULYA dedi ki:

    AHMET DEMİR NEDEN KIZIMIN GÖNÜLLÜ EVİNDE ÇALIŞTIĞINI SAKLAYAYIM Kİ. AKSİNE GURUR DUYUYORUM. KARŞIDAN GELİPTE ADALI ÇOCUKLARA VE YETİŞKİNLERE PİYANO VE BAĞLAMA DERSİ VERMESİ VE KARŞILIK ALMADAN BUNU YAPMASI KIZIMI SADECE YÜCELTİR. AMA SİZİ NE YAPTIĞINI ANLAMADIM. ZORUNA GİDEN NE, PİYANO VE BAĞLAMA ÖĞRENMEK İSTERSEN GEL GÖNÜLLÜLER MERKEZİNE MERAK ETME PARA YOK, BEDAVA, ÜCRETSİZ. ZATEN SORUNDA BU DEĞİLMİ, ŞİMDİYE KADAR BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİĞİNİZ İÇİN ANLAM VEREMİYORSUNUZ. SAĞIR SULTAN DUYDUYSA NE MUTLU BANA ÇİĞ YEMEDİKKİ KARNIMIZ AĞRISIN.

    • ahmet demir dedi ki:

      fulya hn uslubunuza hayranım gıpta ile bakıyorum sizden farklı bir savunma beklemek beni çok yanıltırdı senin savunma mekanızman hep aksi yönde çalışıyor sanırım insan tabi evladının yaptığından gurur duymalı ama kişinin aynası iştir lafa bakılmaz derler ya işte o hesap hakikaten bak bazen sende istemeden de olsa doğruları söylüyorsun senden önce adada böyle şeyler hiç yoktu hakikaten anlam vermekte ben ve tüm ada halkı zorlanıyoruz derler ya neydin ne oldun ne olacaksın sabırla bekliyoruz pardon ne yemedin anlayamdım senin karnın hep ağrır yediklerin dokunuyor sanırım aman dikkat

  20. Şebnem Kırteke dedi ki:

    Yazdıklarımdan Merkezi “benim yaptığım” anlamını çıkartmışsınız ya bravo size. Sizi sağduyunuz ve vicdanınızla başbaşa bırakıyorum…..Dediğim gibi kapımız herkese açık yüreğiniz varsa gelin yüzyüze görüşelim.

  21. cüneyt kurtuldu dedi ki:

    Bir şey merak ettim bu yorumları yazanlar hep C.H.P li, C.H.P ilçe başkanı ;dündar tıraş bey, neden bir örgüt toplantısı yapmıyorsunuz? insanlar burada belediyenin işlerini tartışıyor. Şikayetlerini üye olsun ,halk olsun,esnaf olsun dile getirsin sizde bunları bir rapor halinde belediye başkanına, C.H.P il başkanlığına genel merkeze bildirsen dündar bey haklıyı,haksızı görelim,en gönüllüyü ,en gönülsüzü görelim (Reklamlarda dedkleri gibi çevrende olan olumsuzluklara gözlerini kapıyorsun ama olumsuzluklar devam ediyor sorunlardan kaçarak sorunlardan kurtulamazsın )

  22. Ekin dedi ki:

    Ahmet Demir; iyi bir aileden gelip, iyi bir eğitim almış olduğunuzu söylüyorsunuz buna rağmen Allah Rızası için tek bir doğru cümle kuramıyorsunuz. Gönüllü Evindekilerden ricam Ahmet Bey için özel bir Türkçe okuma yazma kursu açmaları ki demek istediklerini biz de anlayabilelim. Yazdıklarına bakmadan insanların eğitim durumunu sorguluyor,yazmayı bilmiyorsa kendi yerine “pırıl pırıl yetişdirdiği iki evladı” yazsın. 68 yaşında olduğunu söyleyen birinin torunu yaşındaki piyano dersi veren bir genç kızın fotoğrafı diğer öğretmenlerle birlikte broşüre basıldı diye bu kadar sancılanması ancak yaşıyla açıklanabilir. Şebnem Hanımın bu dedikoducu ihtiyarı neden bu kadar ciddiye alıp cevap verdiğini de anlamış değilim.Boş yere yormuş kendini, zamanını boşa harcamış. Herkes kimin neler yaptığını görüyor zaten.
    Bir küçük eleştiri de site yöneticilerine; Ahmet Bey insanları alenen hırsızlık yapmakla, yalan söylemekle, para almakla suçluyor.Hadi bunları Ahmet Bey’in yaşına verelim. Bunları yorum adı altında yayınlamak sonra da hakaret içermeyen yorumları yayınlıyoruz diyerek açıklama yapmak mesleki açıdan ne kadar etiktir? Gözünüzden kaçtığını umuyorum. Bu güzel platformun ve sitenin insanların kişisel problemlerini dile getirip, birbirlerine iftira atma yeri olarak istismar edilmesine müsade etmeyeceğinizi umuyorum. Saygılarımla

  23. ahmet demir dedi ki:

    HABER HAKKI COM. HABERCİLİK ANLAYIŞINI TARAFSIZLIĞINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ SİZİN SAYENİZDE ADALILAR FİKİRLERİNİ AÇIKLADI VE AÇIKLAMAYADA DEVAM EDECEK TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİZ

  24. cüneyt kurtuldu dedi ki:

    Ben artık bu tartışmalara girmiyorum özür dilerim ,ben bu kadar bayana(kadına) laf yetiştiremem,korkarım bayandan(kadından)

  25. Aslı Keten dedi ki:

    Cüney bey sizin korktuğunuz laf yetiştiremem dediğiniz bayanlar (kadınlar) gerçekten burda yazıldığı gibiyse korkun vallahi :)))))) burda yaşananlar okuduklarım tan bir bizans entirikası e bu kadar insandan bir ağızdan yalan söyleyemez ya hepsi doğru olmasa bile doğruluk payının olduğunuda kabul etmek gerekir Muhteşem yüzyılı seyrettiğimizde haremde dönen entirikaları hepimiz görüyoruz demek ki geçmişten gelen bir özellik bu hangi dönem olursa olsun kadınlar arasında bu yaşanıyor Hadi onlar Kanunini haremindeki kadınlar peki bunlar kim belediyenin nesi anlayamadım yazılana bakılırsa gönüllü gönüllüler böyle olursa korkmak lazım ama bakılırsa çok üzücü

  26. Arif Yankı dedi ki:

    Sizin kendi aranızda bildiklerinizi yazıp yalanladığınız bu konuşmalar istanbulun çeşitli semtlerinde burda (özellikle maltepe Kartalda) yazılmadan zaten konuşuluyordu duyuyorduk veBiz Adalar Belediye Başkanınızı burada çok sık görüyoruz sanırım adalardan gelen Hizmet tekneniz Maltepe ve kartala yanaşıyor sanırım bu yüzden kendisinide severiz.sonuçta CHP BELEDİYE BAŞKANI burada yazılınca a Adalılarda itirafa başlamış dedik bence Ekin byn veya By bilemiyorum ama HABER HAKKI COM bunların yayınlamayın burası iftira atma platformu değil diyorsunuz buna izin vermeyin diyorsunuzda siz yine böyle bir baskı kuruyorsunuz buraya yazan insanlar sizden önce yazdı yazıların tamamını okuyunca hiçte platforma aykırı kişisel olay olarak yazılmamış bence habercilik HABER HAKKI COM: yaptığıdır Sahibini tanımayı çok isterdim gerçekten kendisini tebrik ediyorum gündemi bu denli yakalayıp süreklilğini sağlaması ve gerçekten küfür hakeret edilmemiş yazıları yayınlayıp özgür habercilik anlayışını takdir ediyorum tarafsız yandaş olmadan haber yapan bu internet gazeteciliğini yapan HABER HAKKI:COM bir kez daha teşekkür SAYGILAR

  27. ahmet demir dedi ki:

    BELEDİYELERDE GÖNÜLLÜ OLMANIN ŞARTLARI KADIKÖY BELDİYESİ BU KONUDA BUNLARI YAPARAK BAŞARIYA ULAŞTI ADALAR BELEDİYESİNDE GÖNÜLLÜLÜK ANLAYIŞI BUNUN HANGİSİNE UYUYOR
    GÖNÜLLÜ ADI ALTINDA ÇALIŞANLAR BİZ DOĞRULARI YAZINCADA HAKARET EKİN SENDE OKU SONRA İHTİYAR YALANCI DE OLURMU

    ÜYELİK İŞLEMLERİ
    1) Bir Kadıköy Belediyesi Gönüllüsü tarafından önerilmek.
    2) En az 3 ay süre ile mahalle komitelerinde hizmet çalışmalarına katılmak.
    3) Katılım formunu doldurup imzalamak.
    4) Gönüllü Danışma ve Dayanışma Merkezinde verilen gönüllülük eğitimini almış bulunmak.
    5) Her gönüllü kendi evinin bulunduğu mahallede hizmet eder. Ancak kendi mahallesinde gönüllü grubu oluşmamışsa evine en yakın mahallede hizmet verebilir. İki ayrı mahallenin gönüllü biriminde bulunamaz. Evini değiştirse de eski mahallesinden ayrılıp yeni mahallesinin gönüllü grubuna katılır.
    6) Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezinin vereceği kimlik kartına sahip olma.
    MADDE 9
    ÜYE HAK VE SORUMLULUKLARI
    1) Gönüllü olan her Kadıköylü Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri Yönetim Kurulunun tanıdığı haklardan yararlanır.
    2) Kadıköy ve Kadıköylü’ye hizmet çabalarına mahalle birimi içinde katılır.
    3) Üyeliğe kabul edilen her gönüllüye Yönetim Kurulu’nun imza ve onayı ile resimli kimlik kartı verilir. Kart Yönetim Kurulu’nun saptadığı tarihlerde yenilenir. Yeni kurulan mahalle birimlerinde kuruluştan itibaren en az üç ay geçtikten ve üyenin üç ay içinde ilgisi mahalle yönetim kurulunca yeterli görülüp kabul edildikten sonra kimlik kartı verilir.
    MADDE 10
    Üyelikten Ayrılma :
    Her gönüllü çalıştığı komite başkanlığına yazılı istifasını ve tanıtım kartını iade etmek suretiyle üyelikten ayrılabilir.
    MADDE 11
    Üyelikten Çıkarılma :
    1) Komite toplantılarına geçerli bir özrü olmaksızın üst üste üç kere veya bir dönem içinde yapılan toplantıların en az yarısına katılmayan.
    2) Komite hizmetlerinde görev almayan.
    3) Komite amaç ve çalışmalarına uyum sağlamayan.
    4) Yönetim Kurulu’nun karar ve uyarılarına aykırı davranışta bulunan.
    5) Komitelerin müşterek çalışmalardan işbirliğine zarar veren.
    6) Bu yönetmelikte öngörülen yardımlaşma ve dayanışma ilkelerine uyum sağlamayan.
    7) Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri Merkez Yönetim Kurulu ve Mahalle Yönetim Kurulu kararlarına aykırı hareket eden gönüllüler, komite Başkanının veya Mahalle Yönetim Kurulunun önerisi ve Yönetim Kurulu kararı ile üyelikten çıkarılır ve tanıtım kartı iptal edilir.

  28. DURSUN KORKUT dedi ki:

    Ha ha ahmet bey sabah sabah beni çok güldürdünüz ,2.5 yıldır çöp ihalesini veremiyen 2.5 yılda 12 fen işleri müdürü değiştiren bir belediyemi yapacak bunları (diğer birimleri yazmıyorum bile)başkan yardımcıları geliyor, gidiyor müdürler geliyor ,gidiyor c.h.p ilçe başkanları yönetim kurulu üyeleri geliyor,gidiyor memurlar geliyor ,gidiyor Müdür manyağı olduk

  29. ayten uslu dedi ki:

    Ahmet by çok teşekkür ederiz duygularımıza tercuman olduğunuz için aman elleriniz kırılmasın bilhassa sağlıklı olsun Ama burada Sumru Hn teşekkür etmek gerekiyor hakikaten Devlet memuru etiğini ve insanlığı bilen bir hanfendi imiş onun hakkındada o kadar yazı yazıldı tebrik ediyor ve sizi alkışlıyorum tüm kalbimle insanlığınızıda kutluyorum hiç bir cevap vermedi hanfendiliğini ve devlet memurluğunu ve özellikle Belediye kurumu etiğini korudu demek ki işini bilmesede insanlığı ve kuruma saygıyı biliyor gerçekten tebrik ediyorum sumru hn sizi zaten ne derseniz deyin belediyenin içinde derli toplu giyenen bakımlı bir bayandır saygılar

  30. ahmet demir dedi ki:

    sayın ayten uslu yazım kaldırılmış sanırım siz ona istinaden yazdınız rica ederim çok haklısınız bu konuda teşekkür etmek gerekiyor sumru hanıma Sumru hn her ne kadar eleştiri yapsakta doğru yaptığınız işlede takdir etmeyide biliriz sizi gerçekten kutluyor ve tebrik ediyorum tabiki sizinde verecek cevabınız vardır ama kurumunuza saygınız ve tavrınız için tebrik ederim.işte başkanını koruyan belediyeyi savuna kişinin tavrı bu olmalı sayın Fulya sebnem ve nurdana hn umarım sumru hn bu tavrı sizede ders olur.

  31. suna yıldız dedi ki:

    Buna göre siz kimsiniz ne sıfatla memurları yönlendiriyor,onları İstanbul Büyükşehir Belediyesine karşı savunma yapmaya çağırıyorsunuz.Yani siz o kurumda ÇÖP TOPLAMA İHALESİ işini yapan taşeron firmada çalışmıyormusunuz.ÇÖP TOPLAMA FİRMASININ ŞÖFORÜ ,SÜPÜRGECİSİ YADA HANGİ KONUMUNDA ÇALIŞTIĞINIZI UNUTTUNUZDA MEMURLARIN AMİRİMİ ZANNETTİNİZ. O MEMURLARKİ NASIL SİZİ DİNLER SİZİN LAFINIZLA İSKELE MEYDANINA GİDER VE KENDİNDEN DAHA ÜST KURUMA KARŞI SAVUNMAYA GEÇER..PARDON UNUTMUŞTUM KORKU İMPARATORLUĞU VARDI DEĞİL Mİ.ADALARIN PARKINI KORUMAK TAŞERONUN ELEMANINAMI KALDI.SİZ MAAŞ ALDIĞINIZ İŞİN BAŞINDA OLACAĞINIZA NASIL KALKAR İSKELE MEYDANINA GİDER VE BÜYÜKŞEHİRE KAFA TUTARSINIZ. O MAAŞI PARALI ASKERLİK YAPMAK İÇİN Mİ ALIYORSUNUZ.AYRICA ADALARIN HAKKINI KORUMAK SİZEMİ KALDI.SONRA KARŞINIZDA HAÇLI ORDUSU MU VARDI NE YAPTIĞINIZI SANIYORSUNUZ.SİZ DERT ETMEYİN ADALILAR YERİ GELİNCE KENDİ HAKKINI ÇOK GÜZEL KORUR.AYRICA O PARK ORADA ZATEN VARDI SANIRIM GÖZÜNÜZDEN KAÇMIŞ.SÖZ KONUSU OLAN ŞEY KAÇ YILLIK PARKIN DÜZENLENMESİYDİ. NEYSE BEN BUNLARI NİYE SÖYLÜYORSAM ANLAYAMIYACAĞINIZ KONULAR BUNLAR. ANLAYACAĞINIZSA SİZ HADDİNİZİ BİLİN İŞİNİZ OLAN SÜPÜRGECİLİK YADA ŞÖFÖRLÜK MÜ NEDİR SE O İŞİ YAPIN…ÇAY İÇİNSE TEŞEKKÜR EDERİM.AMA BEN ÜST KAT AYRI ,ALT KAT AYRI ÇAY OCAĞI OLMAYAN EŞİTLİK VE DEMOKRASİYİ SAVUNAN BİR YÖNETİCİNİN BULUNDUĞU BİR YERDE ÇAY İÇMEYİ TERCİH EDERİM.O DA YOKSA KENDİ ÇAY VE ŞEKERİNİN PARASINI CEBİNDEN ÖDEYEN MEMUR VE PERSONELİN BİR ACI KAHVESİNİ İÇMEYİ TERCİH EDERİM…HİÇ OLMAZSA O KAHVENİN KIRK YIL HATIRI OLUR..

  32. Murat Başbay dedi ki:

    Büyükşehir belediyesi tam bir partizanlık örneği sergileyerek akbil yosuzluğunu ortaya çıkaran rahmetlinin adının verildiği parkı yıkmaya geliyor (Sn. Ahmet Demirin yolsuzluk dosyasında adı varmıydı yokmuydu bilemem) Ve ada halkı sus pus olmuş bekliyor. Gerçi o günkü Adalı arkadaşların tutumunu pek yadırgamadım çünkü halkın zaten %85’i aynı durumda(Tepkisiz ve teslimiyetçi) Sonra maaşını ordan yada burdan alan bir kadın iskelede dayak yemeyi, itilip kakılmayı göze alarak kurumunun arkasında durup mücadele etmeye gidiyor. Sizde oturduğunuz yerden ahkam kesiyorsunuz. Bence artık biraz kendinize gelin beyler bayanlar. Keşke Nurdane hanım gibi sizlerde olaylara tepkinizi koyup meydanlara insenizde birileri sizi koyun sürüsü zannetmese. Eğer o gün iskelye inip tepki koymadıysanız buradan donkişotluk yapmayada kalkmayın. Keşke o gün tüm siyasi parti yandaşları ortak eylem koysalardı o zaman, bugün doktorumuzda olurdu vapurlara normal tarifede öderdik v.s. Burda proleterleri yargılayacağınıza gidin Belediye başkanından varsa hesabınız sorun. Ha ona gücünüzmü yetmiyor o zaman susun. Büyükşehir belediyesinin şakşakçılığını yapmak sizlere ve adalarımıza birşey kazandırmaz. Savaş meydanlarda kazanılır sizde o bayan gibi biraz cesaretli olun kormayın ve sesinizi alanlarda duyurun. Suna yıldız hanım adalılar yeri geldiğinde kendi hakkını korur demişsiniz ama Büyükada’da yapılan iğrenç mavi marmara iskelesinden, seferoğlu denilen bölgedeki doğa katliamından bihabersiniz.. Oraları ne zaman koruyacaksınız çok merak ediyorum.

  33. FU-ŞE-SU dedi ki:

    Tam 6 yıldır AK Parti’nin kalesi İstanbul ona emanet. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun hedefi, gelecek yerel seçimlerde referandumda alınan yüzde 55 oy oranına ulaşmak… Bitmedi, Maltepe, Kartal, Silivri, Çatalca, Sarıyer ve Adalar’ı da AK Parti’ye kazandırmak. Devamı da var, Büyükçekmece ve Avcılar. Bu sebeple Başbakan’ın “Artık Ankara’ya gel, milletvekili ol” teklifini kabul etmemiş. İstanbul’da kale duvarlarını sağlamlaştırıyor! […]

    İşte bu yoğun teşkilatlanma ve saha çalışmasından dolayı şimdi hedefler zirvede! “Geçen seçimlerde ‘Referandumda aldığımız yüzde 55 hedefine ulaşabiliriz’ demiştim arkadaşlara. Kendimizi bu hedefe yaklaşabildiğimiz oranda başarılı görecektik ve tarihi bir fark yakaladık yüzde 49.5 oyla… Önümüzdeki yerel seçimlerde artık bu hedefi yakalayabileceğimizi düşünüyorum” diyor Babuşcu… 2011’den sonra ilçe ilçe değerlendirmelerini yapmışlar. Maltepe, Kartal, Sarıyer, Silivri, Çatalca ve Adalar AK Parti’nin kazanamadığı ilçeler, “Allah’ın izniyle bu ilçeleri de alacağız” diyor ve hemen ardından ekliyor; “Ama yetmez. […]

Yorum bırakın